Kiilto Durable Lasikuitutapettiliima 15L

Kiilto Pro
SKU
H657
41,10 €
2,74 € / litra
Varastossa, hyvin saatavilla
  • Toimitamme nettitilaukset jopa samana päivänä pk-seudulla!
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

Astiakoko 15L

Lasikuitu- ja juuttikudosten kiinnitykseen kuivissa sisätiloissa. Päällemaalattavissa 1 vrk:n kuluttua. Soveltuu myös paperipohjaisten tekstiili- ja vinyylitapettien liimaukseen.

Edut ja ominaisuudet

  • entinen Kiilto Lasikuitutapettiliima
  • lasikuitu- ja juuttikudosten kiinnitykseen
  • päällemaalattavissa 1 vrk:n jälkeenVähäpäästöinen M1-luokiteltu liima lasikuitu ja juuttikudosten kiinnitykseen kuivissa sisätiloissa. Soveltuu myös paperipohjaisten tekstiili- ja vinyylitapettien liimaukseen. Ei täysmuovisille materiaaleille.

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

TUOTETIETO

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Kiinnitettäessä tulee olla huoneen normaali lämpötila. Sekä tapetin että liiman on annettava lämmitä tähän lämpötilaan. Kiinnitysalustan on oltava kuiva, tasainen, kiinteä ja puhdas. Pohjusta erittäin huokoiset alustat vedellä ohennetulla liimalla. Hio ja pese maalatut pinnat esim. Kiilto Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin ennen liimausta.

Noudata tapetinvalmistajan asennusohjeita. Levitä liima seinälle esim. maalarintelalla 1–2 vuodan alalle kerrallaan, kiinnitä ns. märkäliimauksena ja aseta vuodat puskusaumaan. Poista mahdolliset liimatahrat välittömästi kostealla liinalla tai sienellä painellen. Voimakas hankaaminen aiheuttaa helposti väri- ja kiiltomuutoksia tapettipintaan. Pintamaalaus voidaan suorittaa aikaisintaan vuorokauden kuluttua kiinnityksestä. Paperipohjaisille tekstiilitapeteille, joissa pintakuvion muodostavat yhdensuuntaiset langat, on liima levitettävä tapettiin.

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Lisätietoja
MyyntieräKpl
Lisätietoja tuotteesta

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

TUOTETIETO

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kiilto Durable Lasikuitutapettiliima 15L
Arviosi