Värisilmä Ulkopohjamaali 0,9L

SKU
C40
23,60 €
26,22 € / litra
Varastossa, hyvin saatavilla

Enintään 30 merkkiä

  • Toimitamme nettitilaukset jopa samana päivänä pk-seudulla!
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

VÄRISILMÄ ULKOPOHJA 0,9L ULKOPOHJAMAALI

Värisilmä Ulkopohja on alkydiöljypohjamaali. Se on tarkoitettu ulkona olevien puu- ja lastulevypintojen pohjamaalaukseen. Soveltuu hyvin myös aikaisemmin maalattujen, huonokuntoisten pintojen pohjamaalaukseen. Pohjamaali on tärkeä koska se antaa hyvän tartunnan pintamaalille.
Käyttämällä Ulkopohjaa pintamaalin alla varmistut parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta!

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Pinnan esikäsittely

Maalaamaton puu tulee käsitellä mahdollisimman pian. Pinnat puhdistetaan irtonaisista puukuiduista, liasta ja pölystä. Mahdollinen home pestään pois homepesuliuoksella. Pinnat

pohjustetaan VÄRISILMÄ POHJUSTEELLA. Aikaisemmin maalatuilta puupinnoilta poistetaan irtoava tai huonosti kiinni oleva maali, irtonainen puuaines ja epäpuhtaudet. Tämän jälkeen pinnat pestään VÄRISILMÄ MAALARINPESULLA tai tarvittaessa Homepesuliuoksella. Huonokuntoiset puuosat vaihdetaan uusiin. Paljaisiin puupintoihin sivellään VÄRISILMÄ POHJUSTETTA.

VÄRISILMÄ ULKOPOHJA maalataan ainoastaan ylläolevan esikäsittelyohjeen mukaisesti käsitellyille paljaille puupinnoille, ei vanhan maalipinnan päälle.

METALLIOSAT:

Teräsharjaa ruostuneet kohdat ja pese lakkabensiinillä. Pohjamaalaa kaikki metallipinnat ruosteenestopohjamaalilla. Ennen käyttöä maali sekoitetaan huolellisesti.

Maali levitetään siveltimellä, maalausharjalla, telalla tai ruiskulla.

Maalausolosuhteet

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5° C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Lisätietoja
Lisätietoja tuotteesta

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE