Kiilto Durable Lasikuitutapettiliima 5L

Kiilto Pro
SKU
H656
36,90 €
7,38 € / litra

Myymälä saatavuus

  • Helsinki Loppu varastosta
  • Vantaa Vain 2 kpl jäljellä
Varastossa, hyvin saatavilla
  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

Lasikuitu- ja juuttikudosten kiinnitykseen kuivissa sisätiloissa. Päällemaalattavissa 1 vrk:n kuluttua. Soveltuu myös paperipohjaisten tekstiili- ja vinyylitapettien liimaukseen.

Edut ja ominaisuudet

  • entinen Kiilto Lasikuitutapettiliima
  • lasikuitu- ja juuttikudosten kiinnitykseen
  • päällemaalattavissa 1 vrk:n jälkeen

vähäpäästöinen M1-luokiteltu liima lasikuitu ja juuttikudosten kiinnitykseen kuivissa sisätiloissa. Soveltuu myös paperipohjaisten tekstiili- ja vinyylitapettien liimaukseen. Ei täysmuovisille materiaaleille.

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

TUOTETIETO

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Kiinnitettäessä tulee olla huoneen normaali lämpötila. Sekä tapetin että liiman on annettava lämmitä tähän lämpötilaan. Kiinnitysalustan on oltava kuiva, tasainen, kiinteä ja puhdas. Pohjusta erittäin huokoiset alustat vedellä ohennetulla liimalla. Hio ja pese maalatut pinnat esim. Kiilto Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin ennen liimausta.

Noudata tapetinvalmistajan asennusohjeita. Levitä liima seinälle esim. maalarintelalla 1–2 vuodan alalle kerrallaan, kiinnitä ns. märkäliimauksena ja aseta vuodat puskusaumaan. Poista mahdolliset liimatahrat välittömästi kostealla liinalla tai sienellä painellen. Voimakas hankaaminen aiheuttaa helposti väri- ja kiiltomuutoksia tapettipintaan. Pintamaalaus voidaan suorittaa aikaisintaan vuorokauden kuluttua kiinnityksestä. Paperipohjaisille tekstiilitapeteille, joissa pintakuvion muodostavat yhdensuuntaiset langat, on liima levitettävä tapettiin.

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Lisätietoja
MyyntieräKpl
Lisätietoja tuotteesta

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

TUOTETIETO

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kiilto Durable Lasikuitutapettiliima 5L
Arviosi