Kiilto Saumalaasti 39 Marmorinvalkoinen 3Kg

Kiilto Pro
SKU
H723
16,80 €

Myymälä saatavuus

  • Helsinki Vain 1 kpl jäljellä
  • Vantaa Loppu varastosta
Varastossa, hyvin saatavilla
  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

Kiilto Saumalaasti

Vettähylkivä, CG2-luokiteltu saumalaasti kaakeli- ja klinkkerilaattojen saumaukseen seiniin ja lattioihin. Myös ulos. Sauman leveys 1–6 mm. Sementtisideaineinen.

Edut ja ominaisuudet

  • vettä- ja likaahylkivä saumalaasti seinä- ja lattialaattojen saumaukseen
  • sauman leveys 1–6 mm
  • sementtisideaineinen, 20 värisävyä
  • riittoisuus n. 1 kg/m² sauman ja laatan koosta riippuen

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

TUOTETIETO

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Käyttöohje

Saumaus voidaan aloittaa 5 h–3 vrk:n kuluttua laatoituksesta kiinnityslaastista ja alustasta riippuen.

Saumattaessa on alustan, laastin ja laattojen lämpötila oltava yli +5 °C. Lattialämmitys on kytkettävä pois n. 1 vrk ennen laatoitusta ja se voidaan kytkeä uudelleen päälle noin 1 viikko laatoituksen jälkeen. Saumauksen on annettava kuivua vähintään 1 vuorokausi ennen tilan käyttöön ottoa. Laasti ei sovellu kohteisiin, jotka ovat jatkuvasti veden alla (esim. uima-altaat).

Sekoitus: 10 kg Kiilto Saumalaastia sekoitetaan koneellisesti 3,0–3,2 litraan puhdasta, viileää vettä ja annetaan liueta 10–15 min, jonka jälkeen suoritetaan uusi sekoitus. Sekoitettu laasti on käytettävä 2–3 tunnin kuluessa.

Saumaus: Saumalaasti levitetään kumilastalla vinosti yli saumojen voimakkaasti painaen saumat täyteen. Annetaan saumojen kuivua, kunnes laasti ei enää tartu sormeen (seinälaatoilla tavallisesti 15–30 min, lattialaatoilla 30–60 min), jonka jälkeen suoritetaan puhdistus kostealla sienellä. Liian aikainen pesu tai runsas vedenkäyttö voivat aiheuttaa saumaan värieroja. Pesuvettä on vaihdettava riittävän usein, jolloin saadaan tasaisempi sauma ja vähennetään kalkkisaostumien muodostumista. Puhdistuksen yhteydessä saumat on helppo muotoilla ja tiivistää esim. puutikulla. Sauman kuivuttua tehdään loppupuhdistus kuivalla rievulla tai trasselilla. Loppupuhdistuksen jälkeen sauma tulee kastella puhtaalla vedellä (esim. sumuttamalla) 1–3 kertaa ensimmäisen vuorokauden aikana.

Liikuntasaumat, eritavalla liikkuvien rakennusosien rajakohdat (esim. nurkat ja läpiviennit) samoin kuin laatoituksen sekä muiden pintamateriaalien väliset saumat saumataan joustavalla Kiilto Saniteettisilikonilla. Huom! Lasittamattomat laatat on hyvä kostuttaa ennen saumausta.

Huokoisilla laatoilla on saumalastin puhdistettavuus laatan pinnalta testattava etukäteen.

Vältä saumalaastivärisävyjä, jotka poikkeavat oleellisesti itse laatoituksen väristä. Vuolukivien ja muiden huokoisten materiaalien saumauksessa tulee huomioida laatan valmistajan ohjeet.

Matalilla saumoilla (lasimosaiikki tai ns. valesaumallinen seinälaatta) voidaan Kiilto Saumalaastia käyttää Kiilto Strong Saumavahvisteella vahvistettuna, kunhan sauman leveys ja syvyys ovat vähintään 1 mm. Sauman sävyksi on valittava vaalea sävy, sillä tummilla sävyillä erisyvyiset saumat voivat erottua toisistaan. Valesaumallisia lattialaattoja ei suositella saumattavaksi, koska suurempi kulutus voi irrottaa laastin matalasta saumasta. Tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta www.kiilto.com.

Lisätietoja
MyyntieräKpl
Lisätietoja tuotteesta

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

TUOTETIETO

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kiilto Saumalaasti 39 Marmorinvalkoinen 3Kg
Arviosi