Liberon Huonekalujen Puhdistusasine 250ml

SKU
D39
16,90 €
67,60 € / litra

Myymälä saatavuus

  • Helsinki Vain 2 kpl jäljellä
  • Vantaa Loppu varastosta
Varastossa, hyvin saatavilla
  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

Vahan ja öljyn poistoon sekä tehokkaaseen lian irrotukseen

Pakkauskoko: 250ml

Liberon Huonekalujen puhdistusaine irrottaa tehokkaasti vahan, öljyn, lian ja noen huonekaluista, keittiötasoista, antiikkiesineistä, lattioista, palkeista ja puuesineistä. Voidaan käyttää myös pintojen puhdistamiseen ennen uudelleen vahausta tai öljyämistä hyvän lopputuloksen varmistamiseksi.

  • Vahan ja öljyn poistoon sekä tehokkaaseen lian ja noen irrotukseen puupinnoilta.
  • Vedetön – sopii myös aroille pinnoille.
  • Ei nosta puunsyitä auki, eikä värjää puuta.
  • Haihtuu täysin – puuhun ei jää myrkyllisiä aineita.
  • Voidaan käyttää myös maalattujen ja lakattujen pintojen puhdistamiseen.
Riittoisuus: 6m² / litra
Kuivumisaika: 2h
Työvälineet: Liberon Teräsvilla N° 0

Käyttökohde:

Liberon Huonekalujen puhdistusaine irrottaa tehokkaasti vahan, öljyn, lian ja noen huonekaluista, keittiötasoista, antiikkiesineistä, lattioista, palkeista ja puuesineistä. Voidaan käyttää myös pintojen puhdistamiseen ennen uudelleen vahausta tai öljyämistä hyvän lopputuloksen varmistamiseksi. Vedetön tuote sopii arkojenkin pintojen käsittelyyn, eikä se nosta puunsyytä auki tai värjää puuta. Liberon Huonekalujen puhdistusaine haihtuu täysin, jolloin puuhun ei jää myrkyllisiä aineita.

Liberon Huonekalujen puhdistusainetta voidaan käyttää myös maalattujen ja lakattujen pintojen puhdistukseen. Käytä tällöin teräsvillan sijasta Liberon Puuvillatrasselia. Liberon Huonekalujen puhdistusaine poistaa esimerkiksi kuulakärkikynällä piirretyt jäljet lakka- ja maalipinnoilta.

Käyttö:

1. Ravista hyvin ennen käyttöä.

2. Kostuta Liberon Teräsvilla No. 0 Liberon Huonekalujen puhdistusaineella ja hankaa puun syyn suuntaisesti kunnes lika irtoaa.

3. Pyyhi pinnasta irtoava lika, vaha tai öljy välittömästi puhtaalla liinalla tai Liberon Puuvillatrasselilla.

4. Toista käsittely tarvittaessa. Anna aineen haihtua kokonaan ennen uutta pintakäsittelyä.

Vahakäsittelyn poisto:

Vahattua pintaa ei yleensä tarvitse poistaa. Jos kaluste kuitenkin on hyvin huonossa kunnossa tai kalusteen sävyä halutaan muuttaa, tulee vanha vaha poistaa. Vahan poistoon kannattaa käyttää Liberon Huonekalujen puhdistusainetta, jolla saa poistettua jopa kosteuden aiheuttamia tummia tai harmaita läiskiä. Älä koskaan käytä lattioihin tarkoitettuja vahanpoistoaineita, sillä ne eivät sovellu huonekalukäyttöön, ja saattavat vaurioittaa kalusteen pintaa.

Hankaa Liberon Huonekalujen puhdistusainetta käsiteltävälle pinnalle Liberon Teräsvilla No. 0:n avulla. Jos pinta ei ole pahasti likaantunut, voit käyttää myös hienompaa 0000 teräsvillaa. Työskentele puunsyiden suuntaisesti. Hankaa pieni alue kerrallaan ja poista irronnut vaha ja lika puhtaalla trasselilla tai rätillä. Jos aine ehtii kuivua kalusteen pintaan, ei lika enää irtoa vaan pinta täytyy käydä uudelleen läpi.

Puhdistettu ja kuivunut pinta voidaan vahata tai öljytä. Vaikka pinta onkin puhdistettu Liberon Huonekalujen puhdistusaineella, mahdollinen sävyttäminen suositellaan tehtäväksi Liberon Spriipohjaisella Petsillä, sillä maali ja lakka eivät tartu kunnolla aiemmin vahattuun pintaan. Jos vahatun kalusteen pintakäsittely halutaan muuttaa maaliksi tai lakaksi, on pintaa hiottava noin millimetrin verran, jotta kaikki vanha vaha saadaan pois.

Öljykäsittelyn poisto:

Öljykäsittelyä ei yleensä tarvitse poistaa. Jos kaluste kuitenkin on hyvin huonossa kunnossa, tulee vanha öljykäsittely puhdistaa. Öljytyn pinnan puhdistamiseen kannattaa käyttää Liberon Huonekalujen puhdistusainetta, jolla saa poistettua jopa kosteuden aiheuttamia tummentumia. Tuote on erinomainen myös keittiön työtasojen puhdistamiseen.

Öljykäsittely poistetaan samoin kuin vahakäsittelykin. Liberon Huonekalujen puhdistusainetta levitetään puhdistettavalle pinnalle Liberon Teräsvilla No. 0:n kanssa hangaten. Jos pinta ei ole pahasti likaantunut, voit käyttää myös hienompaa 0000 teräsvillaa. Työskentele puunsyiden suuntaisesti. Hankaa pieni alue kerrallaan ja poista irronnut öljy ja lika puhtaalla trasselilla tai rätillä. Jos aine ehtii kuivua kalusteen pintaan, ei lika enää irtoa vaan pinta täytyy käydä uudelleen läpi.

Puhdistettu ja kuivunut pinta voidaan käsitellä uudelleen öljyllä, vahalla tai liuotinohenteisella lakalla tai maalilla. Vaikka pinta onkin puhdistettu Liberon Huonekalujen puhdistusaineella, mahdollinen sävyttäminen suositellaan tehtäväksi liuotinpohjaisella tuotteella, kuten Liberon Spriipohjaisella Petsillä, sillä vesiohenteiset tuotteet eivät tartu aiemmin öljyttyyn pintaan.

Riittoisuus: 6m² / litra.

Kuivumisaika:

Liberon Huonekalujen puhdistusaine haihtuu täysin 2 tunnissa. Pinta on uudelleenkäsiteltävissä 2 tunnin kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet tarvittaessa Liberon Huonekalujen puhdistusaineella. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä yli +10°C.

 
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Liberon Huonekalujen Puhdistusasine 250ml
Arviosi