Osmo 3062 Öljyvaha puulattiapintojen suojaamiseen, Väritön ,75 Matta

SKU
C577
53,12 €

Myymälä saatavuus

  • Helsinki Loppu varastosta
  • Vantaa Vain 1 kpl jäljellä
Varastossa, hyvin saatavilla
  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

Osmo Color Öljyvaha

Osmo Color Öljyvaha on luonnollinen vaihtoehto asuintilojen puulattiapintojen suojaamiseen. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikille eurooppalaisista puulajeista valmistetuille lauta- ja parkettilattioille, kuten myös puuhuonekalujen käsittelyyn.

Väritön, puun luonnollista kauneutta korostava suoja

Osmo Colorin alkuperäinen Öljyvaha perustuu nopeasti uusiutuviin kasviraaka-aineisiin, jotka muodostavat puupinnalle hengittävän silkinhimmeän tai mattapinnan. Ohjeen mukaan käsitelty puupinta säilyttää puun luonnollisen tunnun korostaen hienovaraisesti puun rakennetta. Öljyvahattu pinta on joustava ja hengittävä. Se hylkii vettä ja kestää hyvin myös erilaisia värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, maitoa, kahvia, olutta ja viiniä.

Kuivuttuaan öljyvahatut pinnat ovat turvallisia ihmisille, eläimille ja kasveille. Öljyvahat täyttävät normin EN 71.3 (Lelujen turvallisuus) vaatimukset.

Käyttökohteet:

Puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Lattioiden, työtasojen, kalusteiden, huonekalujen, listojen ja väliovien öljyämiseen. Voidaan käyttää myös Värillisellä Öljyvahalla, Öljypetsillä tai Puuvahalla käsitellyn kuin myös Öljyvaha 1101:llä pohjustetun pinnan viimeistelyyn. Ei sovellu käytettäväksi saunan löylyhuoneeseen.

Soveltuvuus:

Öljyvaha sopii käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljytyille tai öljyvahatuille huokoisille puupinnoille. Voidaan käyttää myös lasittamattomien savi- ja keramiikkalaattojen sekä päällystämättömän korkin tai hiotun betonipinnan käsittelyyn.

Suositeltu: mänty, kuusi, lehtikuusi, tammi, koivu, pyökki, saarni, vaahtera, jalava, leppä, päärynäpuu, robinia, Australian jarrah
Erittäin ohut levitys lastalla tai pyyhkimällä: savutammi, kirsikkapuu, amerikkalainen pähkinäpuu, eurooppalainen pähkinäpuu, akaasia, oliivipuu, tiikki, merbau, kempas, tigerwood, bambu, korkki, hiottu OSB
Emme suosittele: mahonki, brasilialainen pähkinäpuu, jatoba, palisanteri, wenge, kampala/iroko, IPE

Käsittelykerrat:

1–2 käsittelykertaa riippuen puulajista, käyttökohteesta ja käyttötarkoituksesta. Levitetään ohuelti. Kovan kulutuksen kohteissa kolmas levityskerta on mahdollista tehdä koneellisesti.

Kiiltoaste:

Silkinhimmeä (tuote 3032) tai matta (tuote 3062)

Riittävyys:

1 litra riittää vähintään 24 m2:n kertakäsittelyyn tai 14 m2:n kaksinkertaiseen käsittelyyn uutta höylättyä pintaa. Ainemenekki pienenee käsittelykertojen myötä.

Pakkauskoot:

0,75 litraa, 2,5 litraa ja 10 litraa

Työvälineeksi sopii:

Osmo-mikrokuiturulla, Osmo-lattiasivellin, Osmo-sivellin tai luonnonharjassivellin. Pienien pintojen käsittelyyn voi käyttää myös vaahtomuovisivellintä tai Puuvahausliinaa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Osmo 3062 Öljyvaha puulattiapintojen suojaamiseen, Väritön ,75 Matta
Arviosi