Osmo 3181 Puuvaha Helmi 0,375

SKU
C600
37,93 €
101,15 € / litra
Varastossa, hyvin saatavilla
  • Toimitamme nettitilaukset jopa samana päivänä pk-seudulla!
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

Osmo Color Puuvaha 0,375L astia

Sävy: helmi

Monikäyttöinen Osmo Color Puuvaha perustuu luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin. Puuvahattu pinta on huokoinen ja hengittävä. Se tuntuu miellyttävältä ja kestää hyvin normaalia kulutusta.

Suojaa ja sävyttää puupinnat sisätiloissa

Puuvahattu pinta on joustava, joten Puuvahaa voi käyttää myös kylmissä ja kosteissa sisätiloissa. Oikein käsitelty silkinkiiltoinen pinta hylkii vettä ja kestää hyvin myös värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia ja viiniä, joten pienet arkipäivän vahingot on helppo puhdistaa pinnalta pois.


Puuvahat eivät sisällä muovia, hajusteita, eliömyrkkyjä tai säilöntäaineita. Kuivuttuaan puuvahattu pinta on turvallinen ihmisille, eläimille ja kasveille. 

Käyttökohteet:

Puupinnat sisätiloissa. Puuvaha sopii käytettäväksi seinien, kattojen, huonekalujen ja kalusteiden, väliovien ja lasten lelujen käsittelyyn. Puuvahaa voi käyttää kertalevityksenä myös keittiön työtasojen sävyttämiseen, jolloin tasot viimeistellään TopOil-öljyvahalla.
Puuvahaa voi käyttää myös kosteissa ja kylmissä tiloissa, kuten kylpy- ja pesuhuoneessa taikka lasten leikkimökissä. Emme suosittele Puuvahaa saunan löylyhuoneeseen.

Soveltuvuus:

Puuvaha sopii käytettäväksi sekä hiotuille että höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille, huokoisille puupinnoille. 

Suositeltu: mänty, kuusi, lehtikuusi, tammi, koivu, saarni, jalava, leppä, päärynäpuu, robinia, Australian jarrah
Erittäin ohut levitys lastalla tai pyyhkimällä: savutammi, akaasia, tiikki, korkki, hiottu OSB
Mahdollinen: pyökki, vaahtera, amerikkalainen pähkinäpuu, eurooppalainen pähkinäpuu, merbau, kempas
Emme suosittele: oliivipuu, mahonki, brasilialainen pähkinäpuu, jatoba, palisanteri, wenge, kampala/iroko, tigerwood, IPE, bambu

Käsittelykerrat:

Yhdestä kahteen käsittelykertaa riippuen värisävystä, toivotusta värin voimakkuudesta, alustasta, puulajista ja käyttökohteesta.

Kiiltoaste:

Kertakäsitelty pinta on silkinhimmeä. Kahteen kertaan puuvahattu pinta on silkinkiiltoinen. Tuote 3186, mattalumi, jättää pinnan mataksi.

Riittävyys:

1 litra riittää noin 24 m2:n kertakäsittelyyn tai 14 m2:n kaksinkertaiseen käsittelyyn uutta sileää puupintaa. Vanhalla, kuluneella tai karkealla pinnalla kulutus voi olla suurempaa.

Pakkauskoot:

0,125 litraa; 0,375 litraa; 0,75 litraa ja 2,5 litraa.
Voimakkaat värisävyt, punainen, keltainen, vihreä ja sininen, löytyvät vain pienissä pakkauksissa.

Työvälineeksi sopii:

Osmo-sivellin, vaahtomuovisivellin, Puuvahausliina tai Osmo-mikrokuiturulla

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Osmo 3181 Puuvaha Helmi 0,375
Arviosi