Osmo Topoil 3061 0,5L Akaasia Läpikuulta

SKU
L24
47,00 €
94,00 € / litra

Myymälä saatavuus

  • Helsinki Vain 1 kpl jäljellä
  • Vantaa Vain 1 kpl jäljellä
Varastossa, hyvin saatavilla
  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

TopOil,  0,5L astia

Sävy: Akaasia - läpikuultava

 

Keittiön puutason öljyäminen nesteitä ja kulutusta kestäväksi onnistuu Osmo Color TopOil -erikoisöljyvahalla. Väritön tai kevyesti sävytetty TopOil perustuu luonnon kasviraaka-aineisiin, jotka antavat puulle turvallisen suojan.

näyttävä ja turvalliNen suoja keittiön ja kylpyhuoneen puutasoille

TopOil-erikoisöljyvaha sopii käytettäväksi yksinään, mutta se sopii myös aiemmin Öljypetsillä tai Puuvahalla sävytetyn puupinnan viimeistelyyn kestäväksi.

Käsitelty pinta on kuivuttuaan turvallinen ja miellyttävän tuntuinen. Se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä. Tuote täyttää normin EN 71.3 (Lelujen turvallisuus) sekä normin EN 1186 5/14 vaatimukset.

Käyttökohteet:

Puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Työtasojen, kalusteiden, huonekalujen, lelujen sekä muiden vastaavien puupintojen käsittelyyn. TopOil-öljyvahaa voi käyttää myös Puuvahoilla tai Öljypetseillä sävytettyjen pintojen viimeistelyyn kestäviksi. Se sopii hyvin myös kylpy- ja pesuhuoneeseen, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneeseen.

Soveltuvuus:

TopOil sopii käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille, huokoisille puupinnoille, kuten myös hiottujen betonipintojen sekä käsittelemättömän korkin suojaamiseen. Sitä voidaan käyttää myös useimmille kovapuupinnoille yhdessä Öljyvaha 1101:n kanssa.

Suositeltu: mänty, kuusi, lehtikuusi, tammi, koivu, pyökki, saarni, vaahtera, jalava, leppä
Erittäin ohut levitys pyyhkimällä: kirsikka, amerikkalainen pähkinäpuu, eurooppalainen pähkinäpuu, akaasia, tiikki, bambu, korkki, hiottu OSB

Käsittelykerrat:

Yhdestä jopa neljään käsittelykertaan riippuen levitysmenetelmästä, käyttökohteesta, puulajista ja käyttötarkoituksesta.

Kiiltoaste:

Matta tai silkinhimmeä

Riittävyys:

1 litra riittää vähintään 14 m2:n kaksinkertaiseen käsittelyyn uutta sileää puupintaa. Vanhalla, kuluneella tai muuten karkealla pinnalla aineen kulutus on suurempaa.

Pakkauskoot:

0,125 litraa (vain värittömänä) ja 0,5 litraa

Työvälineeksi sopii:

Osmo-sivellin, Osmo-mikrokuiturulla, vaahtomuovisivellin, Osmo-puuvahausliina

Työvälineiden puhdistus: Lakkabensiinillä
Huoltokäsittely: Yksi ohut levityskerros, kun merkkejä kulumisesta alkaa näkymään.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Osmo Topoil 3061 0,5L Akaasia Läpikuulta
Arviosi