Silikaattipohjuste 10L

Tikkurila
SKU
A101
146,30 €
14,63 € / litra

Myymälä saatavuus

  • Helsinki Loppu varastosta
  • Vantaa Loppu varastosta
Tulossa varastoon
  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

Finngard Silikaattipohjuste

Epäorgaaninen, kalivesilasipohjainen pohjuste julkisivuille ennen silikaattimaalausta.

Kuvaus

Epäorgaaninen, kalivesilasipohjainen pohjuste julkisivuille ennen silikaattimaalausta.


Ominaisuudet

Betoni-, kalkki-, kalkkisementti- ja sementtirappaus- sekä kalkkihiekkatiilipintojen pohjustukseen sisällä ja ulkona. Soveltuu myös aikaisemmin kalkki-, kalkkisementti-, sementti- ja silikaattimaaleilla maalatuille alustoille. Kts. käyttöohje.


Käyttökohteet

Asuin-, liike-, teollisuus-, varasto- ym. rakennukset. Soveltuu myös erikoiskohteisiin, kuten väestönsuojat, vesitornit, alikulkusillat jne

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

TUOTETIETO JA KÄYTTÖTURVATIEDOTE

Riittoisuus

Käyttöliuoksen riittoisuus on n. 2–4 m2/l kertalevitys, kun tuotetta käytetään maaliin sekoitettuna 1:2. Käyttöliuoksen riittoisuus on n. 1–3 m2/l kertalevitys, kun tuotetta käytetään erillisenä pohjusteena veteen sekoitettuna 1:1. Finngard Silikaattipohjusteen (ohentamattoman) menekki: Maaliin sekoitettuna (1:2) 0,1-0,2 l/m2, erillisenä pohjusteena veteen sekoitettuna (1:1) 0,2-0,5 l/m2. Riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan karkeus ja huokoisuus sekä maalausmenetelmä ja -olosuhteet.

Maalausolosuhteet

Pohjustettavan pinnan on oltava puhdas ja kiinteä, ilman ja pinnan lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Kirjavuuden välttämiseksi pohjustustyötä ei saa suorittaa voimakkaassa auringonpaisteessa tai sateessa.


Pinnan esikäsittely

Maalaamaton pinta: Uuden betoni- ja rappauspinnan tulee olla riittävästi kuivunut ja kovettunut ennen pintakäsittelyä. Betonipinnat suositellaan maalattavaksi aikaisintaan yhden lämmityskauden jälkeen rakenteen mukaan. Kuivumis- ja kovettumisaikaan vaikuttavat mm. alustan koostumus (esim. rappauslaastin kalkki-sementtisuhde), mahdollisen laastikerroksen paksuus ja olosuhteet. Maalaamattomat pinnat puhdistetaan liasta, pölystä ja suoloista. Homehtuneet, sammaloituneet ym. pinnat pestään Tikkurilan Homeenpoistolla käyttöohjeen mukaisesti. Sileät ja lasimaiset betonipinnat tulee aina käsitellä mekaanisesti riittävän pintaprofiilin aikaansaamiseksi. Aikaisemmin maalattu pinta: Pinnat puhdistetaan liasta, pölystä ja suoloista. Homehtuneet, sammaloituneet ym. pinnat pestään Tikkurilan Homeenpoistolla käyttöohjeen mukaisesti. Hilseilevät, jauhemaiset ja heikosti kiinni olevat maalikerrokset poistetaan. Poistomenetelmä valitaan alustan lujuuden ja poistettavan maalityypin mukaan (esim. teräsharjaus, kuumavesipainepesu tai vesi-hiekka pesu). Tarvittavat betoninkorjaukset, -paikkaukset ja -tasoitukset tehdään Finnseco tuotteilla käyttöohjeen mukaan. Tarvittavat rappauspaikkaukset tehdään tarkoitukseen soveltuvilla rappauslaasteilla ympäröivän pinnan tasoon ja struktuuriin.

Lisätietoja
Astiakoko 0,225L - 20L10 L
Lisätietoja tuotteesta

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

TUOTETIETO JA KÄYTTÖTURVATIEDOTE

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Silikaattipohjuste 10L
Arviosi