Valtti Plus Wood Oil 0,9L

Tikkurila
SKU
A371
19,80 €
22,00 € / litra

Myymälä saatavuus

  • Helsinki 6 kpl
  • Vantaa 5 kpl
Varastossa, hyvin saatavilla

Enintään 30 merkkiä

  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

Valtti Plus Wood Oil

Puuöljy ulkopuupinnoille. Estää puun halkeilua. Suojaa erinomaisesti kosteudelta ja tekee puupinnasta säänkestävän. Sävytettävissä laajaan värivalikoimaan. Valtti Plus Wood Oilin orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 75 % on korvattu biopohjaisella osuudella (mitattu standardin ASTM D6866-18 mukaisesti), mikä tarkoittaa, että 18 % tuotteen kokonaispitoisuudesta on biopohjaista.

Kuvaus

Puuöljy ulkopuupinnoille. Estää puun halkeilua. Suojaa erinomaisesti kosteudelta ja tekee puupinnasta säänkestävän. Sävytettävissä laajaan värivalikoimaan.

Valtti Plus Wood Oilin orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 75 % on korvattu biopohjaisella osuudella (mitattu standardin ASTM D6866-18 mukaisesti), mikä tarkoittaa, että 18 % tuotteen kokonaispitoisuudesta on biopohjaista.


Ominaisuudet

Soveltuu puupuhtaan tai aikaisemmin öljytyn pinnan suojaamiseen ulkona. Sopii kestopuulle (painekyllästetty), kovapuulle, lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle.


Käyttökohteet

Pihakalusteet, terassit, portaat ja laiturit.

Erinomainen suoja kosteutta vastaan

Valtti Plus Wood Oilin erinomainen kosteussuoja tekee terassin tai pihakalusteen puupinnasta erityisen säänkestävän. Valtti Plus Wood Oilin orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 75 % on korvattu biopohjaisella osuudella (mitattu standardin ASTM D6866-18 mukaisesti), mikä tarkoittaa, että 18 % tuotteen kokonaispitoisuudesta on biopohjaista.

Laaja värivalikoima

Valtti Plus Wood Oil on sävytettävissä laajaan värivalikoimaan, joka takaa pinnan kestävyyden.

Estää puun halkeilua

Valtti Plus Wood Oil estää puupinnan halkeilua terasseilla ja pikakalusteissa. Valtti Plus Wood Oil on helppo levittää ja kuivuu nopeasti.

Lisätietoja
Astiakoko 0,225L - 20L1 L
Lisätietoja tuotteesta

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA / Valtti Kuullotteet ja puuöljyt

 

TUOTETIETO JA KÄYTTÖTURVATIEDOTE

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Valtti Plus Wood Oil 0,9L
Arviosi