Värisilmä Paneelilakka puolihimmeä9L

SKU
C30
107,00 €
11,89 € / litra

Myymälä saatavuus

  • Helsinki Loppu varastosta
  • Vantaa Vain 1 kpl jäljellä
Varastossa, hyvin saatavilla

Enintään 30 merkkiä

  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

VÄRISILMÄ PANEELILAKKA EP 9 VESIOHENTEINEN PUOLIHIMMEÄ

VÄRISILMÄ PANEELILAKKA on vesiohenteinen, kellastumaton, UV-suojattu akrylaattilakka. Se soveltuu puisille katto- ja seinäpaneeleille kuivissa sisätiloissa. Lakkapinnan vedenkestävyys on hyvä ja se kestää pyyhkimistä
kostealla kankaalla.

Puolihimmeä kiilto, joka on sävytettävissä kuultaviin sävyihin.
Valitse värisi ja ihastu!

Puiset katto- ja seinäpaneelit kuivissa sisätiloissa. Uudis- ja huoltolakkaus. Lakkaa ei ole tarkoitettu lattiapinnoille eikä kalusteisiin.

Esikäsittely:

Puupuhdas pinta: Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä. Pohjalakkaa pinnat Paneelilakalla, jota voit tarvittaessa ohentaa vedellä 5 %.Pohjalakkauksen kuivuttua hiotaan pinta kevyesti ja poistetaanhiontapöly. Suorita pintalakkaus 1-2 kertaa riippuen puun imevyydestä.

Aiemmin lakattu pinta:

Aiemmin lakattu pinta hiotaan himmeäksi tai poistetaankokonaan maalinpoistoaineella.

Pintakäsittely:

Sekoita Paneelilakka hyvin ennen käyttöä. Varo ilmanjoutumista lakan joukkoon, ettei pintaan muodostuisi vaahtokuplia. Levitä siveltimellä tai ruiskulla.

Käsittelyolosuhteet:

Lakattavan pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Työvälineiden puhdistus:

Poista ylimääräinen lakka työvälineistä ja pese ne välittömästivedellä ja pesuaineella.

Hoito-ohjeet:

Puhdistus tarvittaessa aikaisintaan n.1 kk:n kuluttua pintakäsittelystä. Pinnat puhdistetaan neutraalilla (pH 6 – 8)pesuaineliuoksella esim. pesusientä tai siivousliinaa käyttäen. Erittäin likaiset pinnat voidaan puhdistaa heikosti emäksisellä (pH 8 – 10) pesuaineliuoksella esim. pesumoppia tai pesusientä käyttäen. Pesun jälkeen pinta huuhdellaan huolellisesti. Pesuainevalmistajan antamia laimennusohjeita tulee noudattaa pesuaineliuosta käytettäessä. Pintakäsittelyn jälkeen pintoja on käsiteltävä varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1kk:n kuluttua. Mikäli pintoja joudutaan puhdistamaan pian pintakäsittelyn jälkeen, puhdista pinta kevyesti nihkeällä puhdistusliinalla tai mopilla.

Huoltokäsittely:

Paneelilakalla lakatut pinnat voi huoltolakata samalla tai samantyyppisellä vesiohenteisella lakalla. Katso kohta esikäsittely

Lisätietoja
Astiakoko 0,225L - 20L10 L
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Värisilmä Paneelilakka puolihimmeä9L
Arviosi