Värisilmä Premium kosteiden tilojen puolihimmeä maali 9L

SKU
C17
134,90 €
14,99 € / litra

Myymälä saatavuus

  • Helsinki Vain 2 kpl jäljellä
  • Vantaa Vain 2 kpl jäljellä
Varastossa, hyvin saatavilla

Enintään 30 merkkiä

  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

VÄRISILMÄ PREMIUM A 9 KOSTEIDEN TILOJEN REMONTTIMAALI

VÄRISILMÄ PREMIUM on kovaa rasitusta kestävä akrylaattimaali. Tuote sisältää homeenestoainetta, joka suojaa maalipintaa. Sopii seinä- ja kattopinnoille märkätiloihin ja tiloihin, joissa pinnalta vaaditaan pesun ja kulutuksen kestävyyttä.

Kiilto: Puolihimmeä, 4
A- ja C-perusmaalit, voidaan sävyttää.
Valitse värisi ja ihastu!

Seinä- ja kattopinnat märkätiloissa ja tiloissa, joissa pinnaltavaaditaan pesun ja kulutuksen kestävyyttä; esim. eteisauloissa, porraskäytävissä sekä sairaalan käytävät ja potilashuoneet ym. pinnat, joihin kohdistuu normaalia suurempaa rasitusta.

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Esikäsittely

Maalaamaton pinta: Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä. Maalaa suoraan Premium-maalilla. Pohjamaalaa pitävällä pohjamaalilla.

Ennen maalattu pinta: Pese aiemmin maalatut pinnat sopivalla pesuaineella ja huuhdo

huolellisesti vedellä. Hio kiiltävät ja kovat maalipinnat himmeiksi, poista hiontapöly. Tasoita kolot ja syvennykset ja hiokuivunut pinta. Poista hiontapöly

Pintakäsittely: Sekoita Premium hyvin ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä telalla, siveltimellä tai ruiskulla 1-2 kertaa. Ruiskutusta varten ohennetaan tarvittaessa 5-10 %.

Käsittelyolosuhteet: Maalattavan pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +5 °Cja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Työvälineiden puhdistus: Poista ylimääräinen maali työvälineistä ja pese ne välittömästi vedellä ja pesuaineella.

Hoito-ohjeet: Puhdistus tarvittaessa aikaisintaan n.1 kk:n kuluttuapintakäsittelystä. Pinnat puhdistetaan neutraalilla (pH 6 – 8) pesuaineliuoksella esim. pesusientä tai siivousliinaa käyttäen. Erittäin likaiset pinnat voidaan puhdistaa heikosti emäksisellä (pH 8 – 10) pesuaineliuoksella esim. pesumoppia tai pesusientä käyttäen. Pesun jälkeen pinta huuhdellaan huolellisesti. Pesuainevalmistajan antamia laimennusohjeita tulee noudattaa pesuaineliuosta käytettäessä.

Pintakäsittelyn jälkeen pintoja on käsiteltävä varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1kk:n kuluttua. Mikäli pintoja joudutaan puhdistamaan pian pintakäsittelyn jälkeen,puhdista pinta kevyesti nihkeällä puhdistusliinalla tai mopilla.

Huoltokäsittely: Premiumilla maalatut pinnat voi huoltomaalata samalla tai samantyyppisellä vesiohenteisella maalilla. Katso kohta esikäsittely.

Lisätietoja
Astiakoko 0,225L - 20L10 L
Lisätietoja tuotteesta

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Värisilmä Premium kosteiden tilojen puolihimmeä maali 9L
Arviosi