Värisilmä Remonttimaali puolihimmeä 0,9L

SKU
C20
29,50 €
32,78 € / litra

Myymälä saatavuus

  • Helsinki 4 kpl
  • Vantaa 5 kpl
Varastossa, hyvin saatavilla

Enintään 30 merkkiä

  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

VÄRISILMÄ SUPER 20 PM1 0,9 REMONTTIMAALI

VÄRISILMÄ SUPER on vesiohenteinen, puhdistamista kestävä sisämaali kuivissa sisätiloissa. Hyvä valinta, kun seiniin halutaan puolihimmeä, puhdistamista kestävä pinta esimerkiksi keittiöön ja lastenhuoneisiin. Maali kuivuu nopeasti ja maalaustyö voidaan tehdä loppuun samana päivänä. VÅRISILMÄ SUPER remonttimaalilla voidaan maalata pohjamaalattuja ja aiemmin maalattuja betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja.
Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokituksen M1- ryhmään.

Kiilto: Puolihimmeä
Kaksi perusmaalia, joista sävyttämällä saadaan kaikki sisämaalikarttojen sävyt.
Valitse värisi ja ihastu!

Värisilmä Super – remonttimaali soveltuu hyvin keittiöiden, eteis-, porras-, lasten- ja luokkahuoneiden seinä- ja kattopintojen maalaukseen. Värisilmä Super -remonttimaalilla voidaan maalata pohjamaalattuja ja aiemmin

maalattuja betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja.

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Pinnan esikäsittely:

Uudet pinnat puhdistetaan pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat pestään Värisilmä Maalarinpesulla ja huuhdotaan huolellisesti vedellä. Kovat tai kiiltävät pinnat hiotaan himmeiksi ja hiontapöly poistetaan. Liima- tai kalkkimaalilla maalatuista pinnoista on vanha maali poistettava kokonaan. Pinnan epätasaisuudet silotetaan kohteeseen sopivalla tasoitteella. Kuivunut tasoite hiotaan ja pöly poistetaan.

Pohjamaalaus:

Maalaamattomat betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili-, lastulevy-, kipsilevy- ja kuitulevypinnat pohjamaalataan tarkoitukseen sopivalla pohjamaalilla.

Maalaus:

Ennen käyttöä maali sekoitetaan huolellisesti.Maalia ohennetaan tarvittaessa vedellä. Maali levitetään telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1 – 2 kertaan. Sopiva ilmattoman ruiskun suutin on 0,017 – 0,021″.

Maalausolosuhteet:

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +50C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista.

Varastointi: Ei saa jäätyä.!

Lisätietoja
Astiakoko 0,225L - 20L1 L
Lisätietoja tuotteesta

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Värisilmä Remonttimaali puolihimmeä 0,9L
Arviosi