Värisilmä Öljymaali 2,7L

SKU
C47
41,20 €
15,26 € / litra

Myymälä saatavuus

  • Helsinki Loppu varastosta
  • Vantaa Loppu varastosta
Tulossa varastoon

Enintään 30 merkkiä

  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

VÄRISILMÄ OLJYMAALI 2,7L ULKOKÄYTTÖÖN

Värisilmä Öljymaali on alkydiöljymaali joka soveltuu puupintojen ulkomaalaukseen. Öljymaali käy ulkoseiniin, otsa- ja vuorilautoihin, aitoihin ja ikkunanpuitteisiin. Sopii sekä uusille että aiemmin öljymaalilla käsitellyille pinnoille.

Värisilmä Öljymaali on sävytettävissä kaikkien ulkomaalivärikarttojen sävyihin.

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Puupinnat, kuten ulkoseinät, otsa- ja tuulilaudat, nurkka- ja vuorilaudat, puiset aidat ja ikkunanpuitteet. Ei sovi dispersiomaalipinnoille.

Pinnan esikäsittely ja pohjamaalaus

UUSI PUUPINTA:

Käsittele pinta mahdollisimman pian. Ainakin kyllästys ja pohjamaalaus olisi paras tehdä jo rakennuskesänä. Pinnasta poistetaan irtonainen aines, lika, pöly ja home. Tarvittaessa käytetään Homepesuliuosta. Sivele pinta värittömällä VÄRISILMÄ POHJUSTEELLA. Anna kuivua 1 vuorokausi.

Pohjamaalaa puupinnat VÄRISILMÄ ULKOPOHJALLA. Anna kuivua 1 – 3 vrk säästä riippuen. Pese metalliosat VÄRISILMÄ HAJUTTOMALLA LAKKABENSIINILLÄ ja pohjamaalaa ne

ruosteenestopohjamaalilla.

AIKAISEMMIN MAALATTU TAI VANHA PUUPINTA:

Vaihda huonokuntoiset puuosat uusiin. Poista irtonainen aines, lika ja pöly. Poista huonokuntoiset maalikerrokset kokonaan. Huomaa, että vanhan paksun maalikerroksen tarttuvuus alustaan saattaa olla heikentynyt niin, että maali on syytä poistaa vaikka maalikalvo vaikuttaakin ehjältä. Vanha maalikerros poistetaan ensisijaisesti kaapimalla tai teräsharjaamalla, sekä mahdollisesti lämmittämällä pintaa tarkoitukseen suunnitellulla

infrapunalämmittimellä. Toissijaisesti voidaan käyttää maalinpoistoainetta tai suihkupuhdistusta. Pese maalipinnat VÄRISILMÄ MAALINPESULLA, homeiset pinnat Homepesuliuoksella ja huuhtele pinnat hyvin. Vanhan, käsittelemättömän puupinnan voit käsitellä VÄRISILMÄ POHJUSTEELLA ennen

pohjamaalausta, ks. ’UUSI PUUPINTA’.

Pohjusta paljaat puupinnat VÄRISILMÄ ULKOPOHJALLA. Anna kuivua 1 – 3 vrk säästä

riippuen.

Teräsharjaa ruostuneet metalliosat. Pese kaikki metalliosat VÄRISILMÄ HAJUTTOMALLA

LAKKABENSIINILLÄ ja pohjamaalaa ne ruosteenestopohjamaalilla.

Pintamaalaus

Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä maalia samaan astiaan. Näin vältät sävyerojen syntymisen. Sekoita maali hyvin ja levitä siveltimellä, maalausharjalla tai ruiskulla 1 – 2 kertaan.

Maalausolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 ° C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Maalausta suorassa auringonpaisteessa on vältettävä.

Lisätietoja
Astiakoko 0,225L - 20L3 L
Lisätietoja tuotteesta

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Värisilmä Öljymaali 2,7L
Arviosi