Värisilmä Peitto puolihimmeä peittosuojaulkomaali 0,9L

SKU
C54
20,50 €
22,78 € / litra

Myymälä saatavuus

  • Helsinki 3 kpl
  • Vantaa 5 kpl
Varastossa, hyvin saatavilla

Enintään 30 merkkiä

  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

VÄRISILMÄ PEITTO - PEITTÄVÄ VESIOHENTEINEN PUUNSUOJA

Värisilmä Peitto on vesiohenteinen peittosuoja, joka muodostaa puuta suojaavan ja vettä hylkivän pinnan. Huippuluokan siveltävyys ja levittyvyys takaavat laadukkaan lopputuloksen, joka antaa puupinnoille kauniin puolihimmeän pinnan ja jättää puun luonnollisen kuvion näkyviin.

KÄYTTÖKOHTEET

Vanhojen haalistuneiden puunsuojapintojen uudelleen käsittely. Vanhan ja uuden puunsuojapinnan värisävyn yhtenäistäminen. Sopii myös uusille ja painekyllästetyille puupinnoille. Tyypillisiä kohteita ovat seinät, vuorilaudat, aidat, ikkunanpuitteet jne.

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

UUSI PUUPINTA:

Käsittele pinta mahdollisimman pian pystytyksen jälkeen, mieluimmin jo rakennuskesänä.

Poista pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly. Pese homeiset pinnat Homepesuliuoksella.

Sivele pinta VÄRISILMÄ POHJUSTEELLA. Pohjustettu puupinta pohjamaalataan n. 10 tilavuus-% ohennetulla VÄRISILMÄ PEITOLLA. Annetaan kuivua n. 12 h. Levitys siveltimellä. Ruiskumaalattaessa märkä maalipinta viimeistellään siveltimellä. Pitkäikäisimmän maalauskäsittelyn aikaansaamiseksi pohjamaalaukseen voidaan käyttää myös VÄRISILMÄ ULKOPOHJAA.

AIKAISEMMIN MAALATTU TAI VANHA PUUPINTA:

Vaihda huonokuntoiset puuosat uusiin. Poista irtonainen aines ja nukkainen puu. Vanhan, paksun maalikerroksen tarttuvuus alustaan saattaa olla heikentynyt niin, että maali on syytä poistaa vaikka maalikalvo vaikuttaakin ehjältä. Pese maalipinnat VÄRISILMÄ MAALARINPESULLA, homeiset pinnat Homepesuliuoksella ja huuhtele pinnat hyvin. Pohjusta paljaat puupinnat VÄRISILMÄ POHJUSTEELLA. Pohjustettu puupinta pohjamaalataan n. 10 tilavuus-% ohennetulla VÄRISILMÄ PEITOLLA. Annetaan kuivua n. 12 h. Levitys siveltimellä. Ruiskumaalattaessa märkä maalipinta viimeistellään siveltimellä. Pitkäikäisimmän maalauskäsittelyn aikaansaamiseksi pohjamaalaukseen voidaan käyttää myös VÄRISILMÄ ULKOPOHJAA.

METALLIOSAT:

Teräsharjaa ruostuneet kohdat ja pese lakkabensiinillä. Pohjamaalaa kaikki metallipinnat ruosteenestopohjamaalilla.

MAALAUS:

Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä Värisilmä PEITTOA samaan astiaan. Sekoita hyvin ja levitä siveltimellä, maalausharjalla tai ruiskulla 1 – 2 kertaan. Käsittele päätypuu erityisen huolellisesti.

MAALAUSOLOSUHTEET:

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5°C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Ei saa jäätyä!

Lisätietoja
Astiakoko 0,225L - 20L1 L
Lisätietoja tuotteesta

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Värisilmä Peitto puolihimmeä peittosuojaulkomaali 0,9L
Arviosi