Värisilmä Akva himmeä peltikattomaali 0,9L

SKU
C96
28,90 €
32,11 € / litra

Myymälä saatavuus

  • Helsinki 7 kpl
  • Vantaa Loppu varastosta
Varastossa, hyvin saatavilla

Enintään 30 merkkiä

  • Lähetämme tilaukset normaalisti samana arkipäivänä
  • Myymälät avoinna ark. klo. 7-17
  • Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 7-17 numerosta 09 877 0680

VÄRISILMÄ PELTIKATTOMAALI AKVA

VÄRISILMÄ PELTIKATTOMAALI AKVA on vesiohenteinen peltikattomaali.
MaalausRYL 2012:n mukaiset maalaustuoteryhmät 441, 443, 446 ja 448. Kiiltoryhmä 5, himmeä.

Uusien maalaamattomien galvanoitujen peltipintojen maalaukseen ja vanhojen maalattujen tai tehdaspinnoitettujen peltikattojen huoltomaalaukseen.

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

SINKITYT PELTIKATOT: Peltipinta pestään peltipesuaineella ennen maalausta ja huuhdellaan huolellisesti puhtaalla vedellä. HUOM! Pesuaine ei saa kuivua maalattavaan pintaan. Mahdollinen ruoste poistetaan esim. teräsharjaamalla.

HUOLTOMAALAUS: Kaikki vanha hilseilevä ja huonosti kiinni oleva maali sekä ruoste poistetaan. Pinta pestään kohteeseen sopivalla pesuaineella ja huuhdellaan puhtaalla vedellä. HUOM! Pesuaine ei saa kuivua maalattavaan pintaan.

Huoltomaalaus, teollisesti pinnoitetut peltipinnat: VÄRISILMÄ PELTIKATTOMAALI AKVA soveltuu useimpien teollisesti pinnoitettujen peltien huoltomaalaukseen. Epävarmoissa tapauksissa tulee soveltuvuus ja tartunta varmistaa koemaalauksella. Teollisen pinnoitteen kunto ja tartunta peltiin tulee arvioida tarkoin. Jos vanha pinnoite on pahoin vaurioitunut, haalistunut/liituuntunut, halkeileva tai irtoilee laajoilta alueilta, se on poistettava kokonaan ennen maalausta. Vanhan heikosti alustassaan kiinni olevan pinnoitteen irtoamista ei voida pysäyttää huoltomaalaamalla.

POHJAMAALAUS:

VÄRISILMÄ PELTIKATTOMAALI AKVA maalataan suoraan puhtaalle sinkitylle ja galvanoidulle pinnalle sekä huolellisesti pestyjen vanhojen alkydi- tai akrylaattimaalien tai teollisten pinnoitteiden päälle. Ruosteesta puhdistettujen, paljaiden teräspintojen pohjamaalaukseen käytetään FERREX AQUA ruosteenestomaalia.

MAALAUS:

Ennen käyttöä maali sekoitetaan huolellisesti. Maalia ohennetaan tarvittaessa vedellä 5 – 15 tilavuusprosenttia.

UUDET MAALAAMATTOMAT PINNAT:

Maali levitetään siveltimellä tai korkeapaineruiskulla. Sivellinmaalauksessa maali levitetään kahteen kertaan. Ruiskumaalauksessa kokonaiskalvonpaksuus voidaan maalata kertamaalauksena. Suositeltava korkeapaineruiskun suutinkoko on 0,015 – 0,019″.

Lisätietoja
Astiakoko 0,225L - 20L1 L
Lisätietoja tuotteesta

Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote

VÄRIKARTTA

 

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Värisilmä Akva himmeä peltikattomaali 0,9L
Arviosi